FredaG!

Igår var det äntligen fredag igen!
Först skola, sen stack jag och josefine ner på stan och handlade lite julklappar. Sen sprang jag in på Make Up Store och blev sminkad. Fick med mej en hel del smink hem, för värde av 900 kr:) Inte helt fel. Så idag blir de till att ränsa ut gammalt skit.

På kvällen gick vi på bio premiären Lufftslottet som sprängdes. Jag, älskling, josefine och jesper. Den va kanon bra!! Så nu har jag äntligen sett alla. Ettan och trean var bäst! En film jag rekomendera om ni har sett de andra.

Idag börjar första julstöket här hemma. Julstjärnor och ljusstakar ska upp. Jag älskar JULEN! Det är en så mysig tid.

lots of love!

Bilder från i fredags

Här kommer lite bilder från i fredags, Fest hos Tessan:)


jag och sötnos!


jag och Frida!


Jag och Frida!


Isabell jag Frida!


Snyggissa!

Denna bilden får avs kvällen! Tack issa för en mysig fredag!♥

Fredagsmys på hög nivå

ÄNTLIGEN FREDAG!!:D

Är på toppen humör idag. Efter skolan gick jag Isabell och Frida ner till stan. Vi satt och fikade i två timmar! Mysigt värre!
Sen gick vi in på telia och hämtade hem issas telefon och vi passade på att flörta lite med när vi ändå va igång;)
När vi skulle cykla med så fungerade inte cyklen som den skulle och de hjälpte inte att sparka på den:O de måste vara ng alvarlig med den satans cyklen;)

Nu har vi precis käkat och håller på att fixa oss inför kvällen då de är festa satan som gäller!


Puss på er suckers!



Linnea suger bäst, then she fuck the rest!

Helgen

Varit lite dålig på uppdatering nu. Men här kommer lite om helgen.

Helgen har varit Toppen!
I fredags gick jag, issa, frida och Filip och fikade efter skolan. Sen åkte jag med och älskling kom till mej. Vi drog några filmer. Mys på de!

I går åkte jag in till stan en sväng. Tänkte inte att de skulle bli så länge. Men rätt som de va så var klockan fem. Vart tog dom 6 timmarna vägen? Jag gick på stan med Tilda. Nu är nästan alla jukklapparna köppta. Så jäkla skönt  att ha de gjort. Har nog aldrig varit så tidid med att köpa julklappar. Men nån gång måste ju vara den första.
Sen åkte jag hem och gjorde mej i ordning och vidare till Braås. Först käkade vi lite hemma hos Fransson och sen gick vi bort till Sara och förfestade lite. Efter de körde vi in till efterlängtade Black Jack och buggade hela kvällen i parken. Riktigt rolig kväll måste jag säga.

Snart ska jag åka och träna.

Puss på er!

Ett sista farväl

Dessa två dagarna har varit sorjsna och anolunda.
Igår åkte jag och min morbror och kollade på morfar en sista gång. 
Man kom in i ett rum som var fyllt av ljus. Han låg där i sin kista med locket öppet. Han såg ut precis som vanlig, nästan yngre ut. Det såg ut som han bara låg där och sov. Ett tag trodde jag han andades. Men det var bara ljusets skuggor.
 
- jaha de är här du är. Jag har letat  efter dej. Jag har saknat dej så mycket. Det har varit så tomt utan dej.
 
Men tommhete kommer inte bli mindre. Det var sista gången jag såg min morfar och sista gången jag fick chansen att röra vid dej.

Idag har begravningen varit, den var jätte fin. Kyrkan var fylld med blommor. Alla de närmsta var närvarande. Alla var så fruktansvärt ledsna. Värst av allt var när vi gick fram till kistan, den morfar ligger i. De var tungt.

Nu känns de ändå som att ett kappitel är avslutat. Nu har man chansen att försöka gå vidare.
Tack alla för erat stöd idag.

R.I.P Morfar!



091111

Onsdag nu igen, lungn dag som vanligt. Det var bara idrott och svenska som stod på schemat. Idrotten va riktigt kul! Fotboll, innebandy och basket kördes på hör nivå i 1.5 h.
Slutade vid 20 över 11 idag och tog tåget direkt hem till mormor. Där hon väntade med maten färdig. ( så de ska vara!) Tack Anni för sälskapet på tåget!

Snart kommer mina kusiner hit och stimmar och ikväll ska jag och min morbror åka och kolla på morfar. De får vi se hur de går.

Hoppas ni har de bra alla läsare. Vi hörs snart igen!


It´s your life!

Don´t dream your life, live your dream!

redigerade lite bilder innan idag! här kommer några.






söndag

Har precis åkt hem till mormor. Ska spendera dagen här. Vi ska fika lite nu, sen åker vi på en gudstjänst för morfar! Begravningen kommer att vara på torsdag. De ser jag inte fram emot. Men de är bättre att få de avslutat på riktigt nu. Dagen innan får man se morfar i kistan. Fundera faktiskt på att åka dit. Jag är så, jag vill se han en sista gång. Även om de bästa och roligaste är att bara minnas de bra och fina minnerna med honom. Men de känns ändå som att jag vill se han en sista gång. De kommer ju aldrig hända igen.

Puss på er!♥


fredags mys

Fredag:
Bra dag! slutade halv ett. Sen drog jag, Issa och Josefine ner på stan och käkade. De blev donkan!
Sen kom Jesper och vi shoppade lite. Jag köppte bla. Ny vinter jacka! Har sagt att jag ska köpa de länge nu. Nu jävlar hänger den hemma i garderåben! Bra jobbat Linnea;)
När jag kom hem va mormor hemma och hälsade på, trevligt. Sen kom älskling, vi kollade på Idol och lite filmer sen somnade vi.

Nu har han precis åkt hem. Jag har slängt ihop en äppelkaka och väntar nu på att den ska bli färdig. Ikväll får vi se vad som händer.

Puss på er!


Dagens låt



Dagens låt:

David Guetta Feat. Kid Cudi – Memories FULL


091104

Det har varit en bra dag idag!
Kort dag i skolan, slutade någon gång efter 11. När jag väl kom hem var de dags att åka igen. Pappa och jag körde till kosta och köppte hem lite FÅR! dom är jätte fina och står hemma på logen nu.

Syster och jag har nyss varit och gymmat lite i braås.
Nu ska jag käka och sen är de Bonde Söker Fru.


Puss på er!

Onsdag

Sprang ner på stan med jossan idag och träffade hennes mamma. Hon skulle köpa ny mobil så vi hängde på. Av en ren slump kom jag oxå hem med en ny telefon. Inte helt fel! Men har inte lärt mej den än, men de kommer vell:)
Idag har jag varit hos älskling hela dan. Kom precis hem. Ska duscha och lite så nu. Sen blir de Andra Avenyn!:)

chaio chaio!

RSS 2.0